search
Report a Scam
burger-menu-open
earphones
Report scam sites List your site Feedback

Hogyan adjuk el a CSGO bőröket valódi pénzért

placeholer

Ha rajongója vagy a Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) játéknak, akkor valószínűleg tudod, hogy gyűjthetsz és cserélhetsz különféle bőröket a fegyvereidhez és karaktereidhez. Ezek a bőrök kozmetikai tárgyak, amelyekkel szórakoztatóbbá és személyre szabottabbá teheted a játékot. De tudtad, hogy el is adhatod a CSGO bőröket valódi pénzért?

A CSGO bőrök eladása egy remek módja annak, hogy szerezz némi plusz pénzt, különösen ha ritka vagy értékes bőröket birtokolsz, amelyeket már nem használsz. A pénzt felhasználhatod új bőrök, játékok vagy bármi más vásárlására, amit akarsz. Azonban a CSGO bőrök eladása nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Sok tényezőt kell figyelembe venned, mint például hogy hol adjad el őket, hogyan árazd be őket, és hogyan kerüld el a csalásokat.

Ebben a cikkben végigvezetünk a CSGO bőrök valódi pénzért történő eladásának folyamatán. Emellett adunk néhány tippet és trükköt is, hogy optimalizáld az eladásaidat és a lehető legjobb üzleteket kösd le. Kezdjük is!

 • CSGO News
 • May 26, 2023
placeholer
mira-de-CS:GO

HOL ADJUK EL A CSGO BŐRÖKET

Számos platform létezik, ahol eladhatod a CSGO bőröket, de nem mindegyik megbízható és biztonságos. Néhányuk magas díjakat számít fel, alacsony biztonságot nyújt vagy rossz ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ezért érdemes kutatnod egy kicsit, mielőtt kiválasztod, hogy hol adjad el a bőreidet.

Az egyik legnépszerűbb és leghíresebb platform a CSGO bőrök eladására a CSGOBook. A CSGOBook egy weboldal, amely átfogó információkat és véleményeket nyújt különféle CSGO-val kapcsolatos témákról, mint például fogadóoldalakkaszinóoldalakkereskedési oldalaktokennyitó oldalak és még sok más.

Az egyik funkció, amelyet a CSGOBook kínál, egy bőrpiacon, ahol megvásárolhatod és eladhatod a CSGO bőreidet más felhasználókkal. A piactér könnyen használható, biztonságos és gyors. Böngészhetsz több ezer bőr között különböző kategóriákban, mint például kések, puskák, pisztolyok, kesztyűk, matricák és még sok más. Szűrheted is a bőröket ár, állapot, ritkaság, népszerűség és más szempontok alapján.

Ahhoz, hogy eladd a CSGO bőreidet a CSGOBook-on, létre kell hoznod egy fiókot és össze kell kötnöd a Steam fiókoddal. Ezután be kell helyezned a bőreidet a piactérre egy kereskedési ajánlat segítségével. Amint a bőreid bent vannak a piactéren, beállíthatod saját áraidat és várhatod a vevőket. Amikor valaki megveszi a bőrödet, azonnal megkapod az összeget a CSGOBook egyenlegeden. Ezután kiveheted a pénzed különféle fizetési módokkal, mint például PayPal, Skrill, Bitcoin vagy banki átutalás.

A CSGOBook nem az egyetlen platform, ahol eladhatod a CSGO bőreidet. Vannak más alternatívák is,

 • Vannak más alternatívák is, amelyeket kipróbálhatsz, mint például:
 • Skinport: Egy bőrpiac, amely alacsony díjakat (5%) kínál, magas biztonságot és gyors kifizetéseket.
 • Bitskins: Egy bőrpiac, amely több játékot (nem csak CSGO-t), több pénznemet (USD, EUR, GBP) és több fizetési módot (PayPal, Bitcoin, Ethereum) támogat.
 • Skinwallet: Egy bőrpiac, amely lehetővé teszi, hogy azonnal eladd a bőreidet valódi pénzért (nem kell várnod a vevőkre).

HOGYAN ÁRAZZUK BE A CSGO BŐRÖKET

A CSGO bőrök eladásának egyik legfontosabb szempontja az, hogy hogyan árazzuk be őket helyesen. Ha túl magasra árazod őket, elriaszthatod a potenciális vevőket. Ha túl alacsonyra árazod őket, veszíthetsz pénzt vagy lemaradhatsz jobb ajánlatokról. Ezért meg kell találnod az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.

Sok tényező befolyásolja a CSGO bőrök értékét, mint például:

 • Ritkaság: Minél ritkább a bőr, annál drágább. Hat szintje van a ritkaságnak a CSGO-ban: Fogyasztói minőség (fehér), Ipari minőség (világoskék), Katonai minőség (sötétkék), Korlátozott (lila), Besorolt (rózsaszínes lila) és Titkosított (piros). Vannak néhány különleges típusú bőrök is, amelyek még ritkábbak és drágábbak: StatTrak (követi a fegyverrel elkövetett öléseket), Emléktárgy (nagy tornák alatt esnek ki) és Kés/Kesztyű (csak tokokból szerezhetők be).
 • Állapot: A bőr állapota határozza meg, hogy mennyire kopott vagy sérült kinézetű a játékban. Öt szintje van az állapotnak a CSGO-ban: Gyári új (FN), Minimális kopású (MW), Használt (FT), Erősen kopott (WW) és Harci sebesült (BS). Minél jobb az állapot, annál drágább a bőr.
 • Kereslet: A bőr iránti kereslet attól függ, hogy mennyire népszerű vagy kívánatos a játékosok között. Néhány bőr iránt nagyobb a kereslet másoknál, mert a dizájnja, színösszeállítása, ritkasága vagy története miatt. Például néhány a legkeresettebb bőrök közül a CSGO-ban: Sárkánytanya (egy ritka mesterlövészpuska bőr egy sárkány motívummal), Üvöltés (egy ritka puska bőr egy farkas motívummal, amelyet eltávolítottak a tokokból szerzői jogi problémák miatt), Karambit Halványulás (egy ritka kés bőr egy szivárvány gradienssel).
 • Piactrendek: A piactrendek tükrözik azt, hogy hogyan változnak a bőrök árai az idő múlásával különféle tényezők miatt, mint például a kínálat változása,
 • Piactrendek: A piactrendek tükrözik azt, hogy hogyan változnak a bőrök árai az idő múlásával különféle tényezők miatt, mint például a kínálat változása, a kereslet ingadozása, a játékfrissítések vagy a nagy események. Használhatsz eszközöket, mint például a CSGOStash vagy a SteamAnalyst, hogy kövesd a piactrendeket és lásd, hogyan emelkednek vagy csökkennek a bőrök árai az idő múlásával.
 • Személyes preferencia: A vevő vagy az eladó személyes preferenciája is befolyásolhatja a bőr értékét. Néhány ember szerethet vagy nem szerethet bizonyos bőröket az ízlése, stílusa vagy hangulata alapján. Például néhány ember előnyben részesítheti a világos és színes bőröket a sötét és komorak helyett, vagy fordítva.

Ahhoz, hogy helyesen árazd be a CSGO bőreidet, figyelembe kell venned mindezeket a tényezőket és össze kell hasonlítanod őket az aktuális piaci árakkal. Használhatsz platformokat, mint például a CSGOBook, a Skinport, a Bitskins vagy a Skinwallet, hogy megnézd, mennyiért adják vagy veszik hasonló bőröket más felhasználók. Használhatsz eszközöket is, mint például a CSGOFloat vagy a CSGOExchange, hogy ellenőrizd a bőreid pontos állapotát és lebegési értékét.

Egy jó ökölszabály az, hogy kissé alacsonyabbra árazd be a bőreidet az átlagos piaci árnál, hogy vonzz több vevőt és gyorsabban add el őket. Azonban rugalmasnak is kell lenned és hajlandónak alkudozni a potenciális vevőkkel, ha ésszerű árat ajánlanak. Használhatsz is kedvezményeket, kuponokat vagy bónuszokat, hogy csábíts több vevőt és növeld az eladásaidat.

HOGYAN KERÜLJÜK EL A CSALÁSOKAT

CS:GO-Cheat-Befehle

A CSGO bőrök valódi pénzért történő eladása egy élvezetes és jövedelmező tevékenység lehet, de némi kockázattal is jár. Sok csaló és szélhámos próbál becsapni vagy meglopni gyanútlan eladókat és elvenni tőlük a bőreiket vagy pénzüket. Ezért óvatosnak és ébernek kell lenned, amikor online adod el a bőreidet.

Íme néhány tipp és trükk arra, hogyan kerülheted el a csalásokat és megvédheted magadat a csalástól:

 • Használj megbízható platformokat: Ahogy korábban említettük, csak híres és megbízható platformokat használj a CSGO bőreid eladására, mint például a CSGOBook, a Skinport, a Bitskins vagy a Skinwallet. Ezek a platformok magas biztonsági szintet, ügyfélszolgálatot és felhasználói visszajelzési rendszert nyújtanak, amelyek segíthetnek elkerülni a csalásokat és megoldani minden problémát.
 • Ellenőrizd az vevőidet: Mielőtt elfogadnál bármilyen kereskedési ajánlatot vagy fizetést az vevőktől, mindig ellenőrizd azonosságukat és hírnevüket. Megnézheted Steam profiljukat, kereskedési előzményeiket, leltárjukat, hozzászólásaikat, értékeléseiket és véleményeiket, hogy lássad, hogy jogosak és megbízhatóak-e. Használhatsz eszközöket is, mint például a SteamRep vagy a CSGOTraders, hogy megnézd, hogy van-e bármilyen jelentésük vagy kitiltásuk csalásért vagy csalásért.
 • Kerüld el a gyanús ajánlatokat: Ha egy ajánlat túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is. Kerülnöd kell azokat az ajánlatokat, amelyek jelentősen magasabbak vagy alacsonyabbak a piaci árnál, amelyek extra díjakat vagy letéteket kérnek, amelyek harmadik fél weboldalait vagy szolgáltatásait érintik, amelyek arra kérnek, hogy kattints linkekre vagy tölts le fájlokat, vagy amelyek sürgetnek vagy siettetnek téged. Ezek a csalások gyakori jelei, amelyeket figyelmen kívül kell hagynod és jelentened kell.
 • Használj biztonságos fizetési módokat: Amikor CSGO bőröket adsz el valódi pénzért, csak biztonságos és ellenőrzött fizetési módokat használj, amelyek védelmet és garanciát nyújtanak. Néhány a legjobb fizetési módok közül a CSGO bőrök eladására a PayPal, a Skrill, a Bitcoin vagy a banki átutalás. Kerülnöd kell azokat a fizetési módokat, amelyek nyomon követhetetlenek, visszafordíthatatlanok vagy kockázatosak, mint például a Western Union, a MoneyGram, a Paysafecard vagy a Steam Wallet kódok.
 • Tarts nyilván és bizonyítékot: Bármilyen vita vagy probléma esetén az vevőiddel vagy eladóiddal mindig tarts nyilván és bizonyítékot a tranzakcióidról és kommunikációidról. Készíts képernyőképeket vagy videókat a kereskedési ajánlataidról, fizetéseidről, csevegéseidről és megerősítéseidről. Tartsd meg a blokkjaidat, számláidat vagy tranzakcióazonosítóidat is. Ezek segíthetnek bizonyítani az esetedet és visszaszerezni a pénzedet vagy bőreidet, ha valami rosszul sül el.

KÖVETKEZTETÉS

A CSGO bőrök valódi pénzért történő eladása egy szórakoztató és jövedelmező módja annak, hogy szerezz némi plusz pénzt a hobbidból. Azonban okosnak és óvatosnak kell lenned, amikor online adod el a bőreidet. Ki kell választanod a megfelelő platformot, helyesen be kell áraznod a bőreidet és el kell kerülnöd a csalásokat és a csalást.

Reméljük ez a cikk segített megtanulni hogyan adj el CSGO bőröket valódi pénzért. Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed van, nyugodtan hagyj egy hozzászólást alább. És ha több információt és véleményt szeretnél CSGO-val kapcsolatos témákról, feltétlenül nézd meg a CSGOBook-ot, a CSGO rajongók végső útmutatóját.

Boldog eladást! 🤑

Table of Content

Share on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related news

2006-2023 / All rights reserved