search
Report a Scam
burger-menu-open
earphones
Report scam sites List your site Feedback

RustySaloon: Uusi ja jännittävä Rust-pelisivusto

placeholer

Jos olet suosittuun selviytymispeliin Rust hurahtanut, saatat olla kiinnostunut kokeilemaan RustySaloonia, uutta ja jännittävää Rust-pelisivustoa, joka avattiin vuonna 2021. RustySaloon on alusta, jolla voit käyttää Rust-skinnejäsi ja -esineitäsi erilaisten onnenpelien pelaamiseen ja voittaa lisää skinejä ja esineitä. Tässä artikkelissa arvioimme RustySaloonia ja kerromme, miksi sinun kannattaa kokeilla sitä.

 • CSGO News
 • May 27, 2023
placeholer

MIKÄ ON RUSTYSALOON?

RustySaloon on verkkosivusto, joka on luotu Rust-pelin ja sen yhteisön ympärille. Se tarjoaa kahdeksan erilaista peliä, joita voit pelata Rust-skinneilläsi ja -esineilläsi, kuten ruletti, noppa, pyöräytyspyörä, romahdus, kolikonheitto, jackpot, arvonnat ja tapaukset. Voit myös ostaa ja myydä skinejä ja esineitä sivuston markkinapaikalla tai vaihtaa niitä kolikoiksi, joita voit käyttää pelien pelaamiseen.

RustySaloonilla on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka tekee siitä helpon navigoida ja käyttää. Voit käyttää kaikkia pelejä ja ominaisuuksia etusivulta sekä nähdä päivittäiset arvonnat ja kampanjat, jotka ovat saatavilla. Voit myös rekisteröidä uuden tilin ja kirjautua sisään näytön yläosassa. Rekisteröityminen on erittäin nopeaa ja yksinkertaista – sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Steam-tililläsi ja hyväksyä käyttöehdot.

KUINKA PÄÄSET ALKUUN RUSTYSALOONILLA?

Aloittaaksesi pelaamisen RustySaloonilla sinun täytyy tallettaa joitakin skinejä tai esineitä, jotka omistat Rustissa. Voit tehdä tämän napsauttamalla näytön yläosassa olevaa “Talleta”-painiketta ja valitsemalla yhden saatavilla olevista maksutavoista. Voit tallettaa käyttämällä Steam Trade URL:ää, G2A Payta tai SkinPayta. Minimitalletussumma on 0,50 dollaria.

Kun olet tallettanut joitakin skinejä tai esineitä, voit käyttää niitä minkä tahansa sivuston pelin pelaamiseen. Voit myös vaihtaa ne kolikoiksi, joilla on kiinteä arvo 0,01 dollaria kappaleelta. Voit käyttää kolikoita minkä tahansa pelin pelaamiseen paitsi jackpotin ja arvontojen, jotka vaativat skinejä tai esineitä.

Nostaaksesi voittosi sinun täytyy napsauttaa näytön yläosassa olevaa “Nosta”-painiketta ja valita yksi saatavilla olevista maksutavoista. Voit nostaa käyttämällä Steam Trade URL:ää, G2A Payta tai SkinPayta. Miniminostosumma on 1,00 dollaria.

MITKÄ OVAT PELIT RUSTYSALOONILLA?

RustySaloon tarjoaa kahdeksan erilaista peliä, joita voit pelata Rust-skinneilläsi ja -esineilläsi tai kolikoilla. Tässä on lyhyt yleiskatsaus jokaisesta pelistä:

 • Ruletti: Klassinen kasinopeli, jossa panostat punaiselle, mustalle tai vihreälle. Jos pyörä pysähtyy väriisi, voitat. Punainen ja musta maksavat 2x panoksesi, kun taas vihreä maksaa 14x panoksesi.
 • Noppa: Yksinkertainen peli, jossa panostat siihen, että noppa heittää yli tai alle tietyn numeron. Voit säätää numeroa ja voittokerrointa mieltymystesi mukaan.
 • Pyörityspyörä: Peli, jossa panostat yhdelle neljästä väristä: sininen, keltainen, vihreä tai violetti. Jos pyörityspyörän pysähdytty väriisi voitat. Sininen maksaa 2x panoksesi, keltainen maksaa 3x panoksesi, vihreä maksaa 5x panoksesi ja violetti maksaa 50x panoksesi.
 • Romahdus: Peli, jossa panostat kertoimeen, joka kasvaa kunnes se romahtaa. Sinun täytyy lunastaa ennen kuin se romahtaa voittaaksesi. Mitä korkeampi kerroin on sitä korkeampi on voitto.
 • Kolikonheitto: Peli, jossa panostat toista pelaajaa vastaan siitä kumpi puoli kolikosta osuu maahan: klaava vai kruuna. Voit luoda oman kolikonheiton tai liittyä olemassa olevaan. Voittaja vie kaikki potissa olevat skinit tai esineet.
 • Jackpot: Peli, jossa panostat muita pelaajia vastaan potista skinejä tai esineitä. Mitä enemmän panostat sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa. Voittaja valitaan satunnaisesti kun ajastin loppuu tai kun potti saavuttaa tietyn arvon.
 • Arvonnat: Peli, jossa ostat lippuja mahdollisuudesta voittaa tietty skin tai esine. Mitä enemmän lippuja ostat sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa. Voittaja valitaan satunnaisesti kun kaikki liput on myyty tai kun ajastin loppuu.
 • Tapaukset: Peli, jossa avaat tapauksia jotka sisältää erilaisia skinejöitä tai esineitä. Voit valita erityyppisiin tapauksiin erilaisilla hinnoilla ja sisällöillään.

MITKÄT OVAT BONUKSET JA KAMPANJAT RUSTYSALOONILLA?

RustySaloon tarjoaa joitakin bonuksia ja kampanjoita uusille ja olemassa oleville pelaajille. Tämän ovat joitakin niistät:

 • Ilmaiset tapaukset: Voit saada ilmaisia tapauksia joka päivät kirjautumalla sivustolle ja napsauttamalla näytön yläosassa olevaa “Ilmaiset tapaukset”-painiketta. Voit avata yhden ilmaisen tapauksen päivätssät saada satunnaisen skinin tai esineen.
 • Bonukset & Kampanjat: Voit saada erilaisia bonuksia ja kampanjoita käyttämällät meidän RustySaloon-bonuskoodiamme tai RustySaloon-kumppanikoodejamme kun rekisteröidyt tai talletat sivustolle. Voit myös löytät lisät koodeja ja tarjouksia heidän sosiaalisen median alustoiltaan.
 • Ilmaiset kolikot: Voit saada ilmaisia kolikoita joka tunti napsauttamalla näytön yläosassa olevaa “Ilmaiset kolikot”-painiketta. Voit lunastaa jopa 100 kolikkoa tunnissa riippuen tasostasi.
 • Ilmaiset päivitttiset palkinnot: Voit saada ilmaisia palkintoja joka päiv
 • Arvonnat: Voit osallistua erilaisiin arvontoihin, jotka järjestetään säännöllisesti heidän sosiaalisen median alustoillaan. Voit voittaa kolikoita, tapauksia, skinejä tai esineitä seuraamalla heidän ohjeitaan.

ONKO RUSTYSALOON LAILLINEN?

RustySaloon on laillinen Rust-pelisivusto, joka on toiminut vuodesta 2021 lähtien. Sillä on hyvä maine käyttäjiensä keskuudessa ja sillä on positiivisia arvosteluja eri alustoilla. Sillä on myös joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä luotettavan ja turvallisen:

 • Todistettavasti reilu: Kaikki heidän pelinsä ovat todistettavasti reiluja, mikä tarkoittaa, että ne käyttävät läpinäkyvää järjestelmää, joka varmistaa, että jokainen tulos on satunnainen ja reilu. Voit tarkistaa jokaisen pelituloksen käyttämällä heidän todistettavasti reilua työkaluaan.
 • Tuki: Heillä on ystävällinen ja avulias tukitiimi, joka on saatavilla sähköpostitse tai live-chatin kautta. Voit ottaa yhteyttä heihin, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia heidän sivustoonsa tai palveluihinsa liittyen.
 • Kassa: Heillä on nopea ja turvallinen kassajärjestelmä, joka mahdollistaa skinniesi tai esineidesi tallettamisen ja nostamisen helposti ja turvallisesti. He tukevat useita maksutapoja ja valuuttoja.

MITKÄT OVAT RUSTYSALOONIN EDUT JA HAITAT?

RustySaloon on uusi ja jännittävä Rust-pelisivusto, jolla on paljon tarjottavaa pelaajille. Kuten kaikilla sivustoilla, sillä on kuitenkin myös joitakin etuja ja haittoja, joista sinun tulisi olla tietoinen ennen kuin aloitat pelaamisen. Tässä on joitakin niistä:

Edut:

 • Laaja valikoima pelejä: tarjoaa kahdeksan erilaista peliä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia. Voit pelata klassisia Rust-pelejä, kuten rulettia, noppaa ja kolikonheittoa, tai kokeilla jotain uutta, kuten pyörityspyörää, romahdusta tai tapauksia. Jokaisella pelillä on oma grafiikkansa ja äänensä, jotka luovat mukaansatempaavan pelikokemuksen.
 • Helppo käyttää: RustySaloon on suunniteltu siten, että se on helppo navigoida ja käyttää. Voit löytää kaikki pelit ja ominaisuudet etusivulta sekä nähdä päivittäiset arvonnat ja kampanjat. Voit myös rekisteröityä ja kirjautua sisään helposti Steam-tililläsi. Sivusto on myös optimoitu mobiililaitteille, joten voit pelata missä ja milloin tahansa.
 • Nopea ja turvallinen kassa: RustySaloonilla on nopea ja turvallinen kassajärjestelmä, joka mahdollistaa skinniesi tai esineidesi tallettamisen ja nostamisen helposti ja turvallisesti. He tukevat useita maksutapoja ja valuuttoja, kuten Visa, MasterCard, PayPal, Trustly, Google Pay, Paysafecard, BTC, Doge ja Ether. Heillä on myös alhaiset minimitalletus- ja nostosummat sekä nopeat käsittelyajat.
 • Todistettavasti reilu: RustySaloonilla kaikki heidän pelinsä ovat todistettavasti reiluja, mikä tarkoittaa, että ne käyttävät läpinäkyvää järjestelmää, joka varmistaa, että jokainen tulos on satunnainen ja reilu. Voit tarkistaa jokaisen pelituloksen käyttämällä heidän todistettavasti reilua työkaluaan.

Haitat:

 • Vain Rust-skinit: RustySaloonilla voit pelata vain Rust-skineillä tai -esineillä tai kolikoilla. Et voi käyttää muita skinejä tai esineitä muista peleistä tai vaihtaa niitä muihin valuuttoihin. Jos et omista mitään Rust-skinejä tai -esineitä tai et ole kiinnostunut niistä, tämä sivusto ei ehkä ole sinulle sopiva.
 • Vähän tukea: RustySaloonilla ei ole paljon tukea pelaajilleen. Heillä ei ole puhelinnumeroa tai live-chatia, joilla voit ottaa yhteyttä heihin. Voit lähettää heille sähköpostia tai liittyä heidän Discord-kanavalleen, mutta et voi odottaa välitöntä tai ammattimaista vastausta. Heillä on myös melko suppea FAQ-osio, joka ei kata kaikkia mahdollisia kysymyksiä tai ongelmia.
 • Vähän bonuksia: RustySaloonilla ei ole paljon bonuksia tai kampanjoita pelaajilleen. Heillä on joitakin ilmaisia tapauksia, kolikoita ja palkintoja, mutta ne ovat melko pieniä eivätkä ole saatavilla usein. Heillä ei ole myöskään VIP-ohjelmaa tai viittausta ystävään -ohjelmaa, jotka voisivat antaa sinulle enemmän etuja tai palkkioita pelaamisestasi.

JOHTOPÄÄTÖS

RustySaloon on uusi ja jännittävä Rust-pelisivusto, joka tarjoaa kahdeksan erilaista peliä, joita voit pelata Rust-skinneilläsi ja -esineilläsi tai kolikoilla. Sillä on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka tekee siitä helpon käyttää ja nauttia. Sillä on myös joitakin bonuksia ja kampanjoita, jotka antavat sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.

Jos etsit hauskaa ja palkitsevaa tapaa käyttää Rust-skinnejäsi ja -esineitäsi, niin sinun kannattaa ehdottomasti tutustua RustySaloon.com-sivustoon jo tänään!

Table of Content

Share on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related news

2006-2023 / All rights reserved